25 Mart 2012 Pazar

Turkish dersi

bu arkadaşlar da yine couchsurfing'ten. bu buluşma da her perşembe günü oluyor. türkçeye ilgi duyan arkadaşlar geliyor, ben ve o gün gelen başka türk varsa türkçe konuşuyoruz. açıkçası sohbetin %90'ı ingilizce geçiyor ama amaç türkçe öğretmek yani. organize eden arkadaş da yeşil t-shirt'lü olan arkadaş, Jon, ingiliz. ona hep can diyolarmış türkiyede bizimkiler:)


buluşma yerlerimiz türk yerleri.  3-5 ay önce açılan kahve dünyasıyla başladık, ordan sıkılınca fotoğraftaki shisha yani nargile kafede buluşuyoruz. bu hafta da kebapçıya gittik.

bu hafta çok enteresan bir gruptuk gerçekten. bir filipinli çocuk, bir italyan asıllı amerikalı kız, bir ingiliz (Jon), bir de ben laz:)) işte her perşembe fıkra oluyoruz:)) bu hafta filipinli çocuk çok komikti. biraz hastaydı, üşütmüş. ayran içiyor, waow boğazıma çok iyi geldi, çok sağlıklı diyor; çay içiyor, waow boğazımın ağrısı geçti diyor. dedim çay işte, öğle yeşil çay gibi bişey değil bu dedim ama yok iyi geldi deyip durdu:))) her hafta farklı geçiyor. 

burası da Türk restoranlarının, shop'larının yoğun olduğu Harringay'de Antepliler Restoran. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder